keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Niittejä syksyksi

...tai kesäksi. En haluaisi vielä ajatella syksyä, vaikka Suomen lämpötilat eivät ihan kesältä tunnukkaan Ranskan yli kolmenkymmenen asteen jälkeen. Mutta ei valituksia, hyvä kesä se on ollut täälläkin! Kuvassa siis reissusta hankittu Kookain ihana niittivyö. Kookain liikkeestä olisi löytynyt yllättävän paljon ostettavaa, mutta pysyin järjissäni ja kotiin lähti vain tämä vyö. Vyö oli hyvässä alessa, maksoin siitä noin 30 euroa, kun alkuperäinen hinta taisi olla lähempänä 70 euroa. Nahka tuntui laadukkaalta ja niititkin vaikuttivat siltä, että pysyvät hyvin kiinni.

Jouduin palautumaan arkeen muutamaksi päiväksi reissun jälkeen töiden takia, mutta tänään sain hommat hoidettua ja loma jatkuu, mikäs sen mukavampaa.. Töitä tehdessä tuntuikin siltä, että en olisi vielä valmis palaamaan töihin. Edellisinä kesinä olen palannut suht tyytyväisenä töihin loman jälkeen, toivotaan, että saisin lepoa vielä sen verran, että niin kävisi tälläkin kertaa.

Illan päätteeksi siivoilin asuntoani pitkällisen tauon jälkeen ja kaivoin kuvassa näkyvän puulatikon esiin tavaramassan alta. Se olikin yksi kesälomaprokkiksistani ;) Puulaatikko löytyi ystäväni mummon vanhasta asunnosta. Nyt se saa toimittaa yöpöydän virkaa ja ehkäpä sisälle voisi laittaa lehtiä niinkuin kaikissa sisustuslehdissä konsanaan ;)Myös tuo pieni peili löytyi samaisesta kasasta. Olen tainnut löytää sen jostain kirpparilta...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti